Dansdagen

Tijdens een wekelijkse les hebben we ongeveer twee uur om met elkaar te dansen. Op een verdiepingsdag hebben we veel meer tijd en zullen we twee langere sessies met elkaar dansen.  Hierdoor kan je de dag intensiever ervaren. Er is ruimte om nieuwe dingen in jezelf te ontdekken en er is ruimte voor verbinding, nieuwe ontmoetingen, activatie, ontspanning en persoonlijk bewustzijn. De dansworkshop heeft daardoor een verdiepend karakter en geeft een impuls aan je danservaring.  Het helpt bij de integratie van wie je in essentie bent.

We verbinden de dansdag aan een specifiek thema. De dansen tijdens deze dagen staan in het teken van dit thema. Het thema van de dansdag op 14 juli wordt snel bekend gemaakt. 

De dansdocenten zijn Yvonne Schop en Gert-Jan den Adel.

Waar? De dansdagen worden georganiseerd bij Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, Zwaanshoek. Een heerlijke plek met uitzicht over weilanden, paarden en schapen.

Wanneer? De dansdagen in 2019 staan gepland op: Maandag 22 aprilZondag 14 juliZondag 22 september en Zondag 10 november.

Tijden? De dag duurt van 10.00 tot 17.30 uur.  

Wie? De dansdagen zijn voor dansers die zich willen verdiepen in het thema zachte kracht.

Prijs? De prijs voor een dansdag is € 55,–. Schrijf je vóór 14 juni in, dan kost de dansdag van 14 juli slechts € 47,50.

Neem voor de inschrijving contact op met Yvonne (06 – 16 15 99 76) of Gert-Jan (06 – 42 68 02 95).