Wat mag je verwachten?

Danssessies kunnen een gevoel van vreugde brengen, saamhorigheid creëren en hoop geven. De dansen geven de danser kracht, energie en moed. Het plezier van dansen wordt gedeeld met andere dansers in de groep en samen komen er nieuwe ervaringen tot stand. Dit is een nieuwe imprint voor de toekomst…. Een impuls voor verandering.

Tijdens een dansavond wordt er niet gesproken. Daardoor krijgt het hoofd rust en is er meer aandacht voor de fysieke beleving en jouw eigen ervaring. De specifiek geselecteerde muziek is het medium en de voorgestelde dansen brengen ons in de nieuwe ervaring van het moment. Dansen worden alleen, samen, in kleine groepjes of met de hele groep gedaan. Al dansend ontstaat een dynamiek die iedereen in beweging brengt. 

Tijdens het dansen nodigen actieve dansen je uit om de levendigheid en plezier in jezelf op te roepen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Tijdens de Biodanzales zijn er ook dansen die je uitnodigen om te ontspannen en te verstillen. Deze dansen geven een gevoel van harmonie en balans in jezelf.

Jij mag een hele avond dansen en genieten!